Inschrijfformulier de Dag van RGS - 30 november 2021, 10.00 - 16.00 uur

  • Op dinsdag 30 november vindt het live en online RGS Event plaats. Geef hieronder aan of u aan dit evenement wilt deelnemen, en zo ja, op welke wijze: live op locatie in Utrecht of online.

  • LET OP: Tijdens het live RGS event in Utrecht hanteren wij de COvid-19 maatregelen voor evenementen, bij binnenkomst worden uw QR-code en ID gecontroleerd.


  • Door u te registreren voor deze bijeenkomst, gaat u (de deelnemer) * ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie-en afhandelingsdoeleinden en om u informatie te sturen in verband met deze bijeenkomst. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet bekend gemaakt worden aan derden die niet betrokken zijn bij de organisatie van deze bijeenkomst, zonder de schriftelijke toestemming van de deelnemer. Wanneer er beeldopnames gemaakt zijn tijdens dit (live of online) evenement, die gebruikt kunnen worden als informatie voorziening over dit onderwerp, zijn wij gemachtigd deze beelden te plaatsen op de online kanalen van RGS.